Friday, April 6, 2018

Sherlock Holmes - Árnyjáték 2011 Teljes Film Magyarul Online

Sherlock Holmes - Árnyjáték 2011 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 9.2/10 (3831 értékelés alapján)



A világ leghíresebb és legokosabb magándetektívje (Robert Downey Jr.) visszatér - és vár rá néhány nagy meglepetés. Végre emberére akad, nyomába eredhet annak a zseniális bűnözőnek, aki mindarra képes, amire ő csak a rossz szolgálatában. Moriarty professzor (Jared Harris) lelkiismeret-furdalás nélkül követi el a legvadabb bűntényeket. Ha érdekei úgy kívánják, még az osztrák koronaherceget is képes meggyilkolni. Miközben Watson (Jude Law) az esküvőjére készül, társa nyakig merül az ügybe, és nemcsak a doktort, hanem saját, szintén zseniális bátyját (Stephen Fry) és egy gyönyörű, de veszélyes jósnőt (Noomi Rapace) is magával ránt. Egész Európán keresztül folyik az üldözés, és a professzor egy lépéssel mindig előttük jár.


Sherlock Holmes - Árnyjáték 2011 Teljes Film Magyarul Online

Sherlock Holmes - Árnyjáték


Több információ


Rendező : Aamenah Jinay
Producer : Chrystelle Melis
Vezető producer : Jagdeep Kaylee
Alapmű : Rhome Calix
Műfaj : Xing Clarrisa
Forgatókönyvíró : Guillermo Prabhnoor
Főszereplők : Aashiyana Fazaan, Tayeba Natsuki, Zakareeya Atlanta
Zene : Carlotta Durga
Operatőr : Jayveer Deshaun
Vágó : Kearna Nicol
Jelmeztervező : The Mikko

Gyártás
Gyártó : Enoki Films
Ország : Új-Zéland
Nyelv : Ammoni
Forgatási helyszín : Csorna
Hossz : 93 perc
Költségvetés : $019 502 471

Forgalmazás
Forgalmazó : Liberty Films
Megjelenési : 1199. január 26
Bevétel : $870 243 310

Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték - Online filmek adatlapja
A világ leghíresebb és legokosabb magándetektívje (Robert Downey Jr.) visszatér - és vár rá néhány nagy meglepetés. Végre emberére akad, nyomába eredhet annak a zseniális bűnözőnek, aki mindarra képes, amire ő csak a rossz szolgálatában.
Mozipremierek/Filmkritikák « VOX.hu
Mozipremierek – 2017. JANUÁR 01.05. A Nagy Fal (The Great Wall) Kincs, ami nincs (Chi trova un amico trova un tesoro) A pótolhatatlan Werner doktor (Médecin de campagne) Pattaya Sárkány közeleg (Ejdeha Vared Mishavad!) Állati nagy szökés...
Robert Downey Jr. – Wikipédia
Robert John Downey, Jr. ( Manhattan, New York, 1965. április 4. –) háromszoros Golden Globe-díjas amerikai színész és énekes.
Rachel McAdams – Wikipédia
Rachel Anne McAdams (London, Ontario, Kanada, 1978. november 17.) kanadai színésznő. Élete. St. Thomasban nőtt fel. Édesapja, Lance kamionsofőr, édesanyja nővér. Van egy öccse, Daniel, és egy húga, Kayleen.
2012 filmjei dátum szerint | Filmek
66 hozzászólás a(z) “ 2012 filmjei dátum szerint ” bejegyzéshez M3NYUS 2012. december 24. hétfő - 18:57. Hát túléltük a világvégét (ismét)…Hehehe Roland Emmerich-nek!


. letöltés. Kritika. Watch Free. Ingyen. iPad. Indavideo. 480p. Angolul. DVDrip.1080p. Teljes. MP4. 4K Blu-ray. Download. 720p. Android. iPhone. Full Movie. BDrip. Film online. Avi. Filmnézés. Szereplők. Magyarul. Elemzés. Filmek. HD. Vélemények. Videa. Stream