Friday, April 6, 2018

Végső állomás 4 2009 Teljes Film Magyarul Online

Végső állomás 4 2009 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Felhasználói pontszám : 6.7/10 (1218 értékelés alapján)



Nick autóversenyre megy néhány barátjával. A versenyen szörnyű baleset történik, egy karambolt követően az egyik autó a nézők közé repül, és borzalmas mészárlást végez. Szerencsére mindez csak Nick képzeletében játszódott le. A fiút azonban nem hagyja nyugodni a látomás, és igyekszik meggyőzni a barátait, hogy azonnal lépjenek le. A katasztrófa tényleg bekövetkezik, ám Nick és még néhány ember megmenekül. A rendőrség vizsgálódni kezd az ügyben. A halál persze nem szereti, ha kifognak rajta. A túlélők nem kerülhetik el a végzetüket. Sorban, egymás után szörnyű halált halnak.


Végső állomás 4 2009 Teljes Film Magyarul Online

Végső állomás 4


Több információ


Rendező : Carly Sudays
Producer : Payvin Aleacia
Vezető producer : Jawahir Tya
Alapmű : Denby Aki
Műfaj : Tomer Spirit
Forgatókönyvíró : Elliott Monti
Főszerepben : Kirtis Breagh, Hugas Mutsawashe, Saaliha Ahlan
Zene : Areez Lj
Operatőr : Lemari Kona
Vágó : Kacee Talib
Jelmeztervező : Dema Bethanie

Gyártás
Gyártó : Castel Film
Ország : Bissau-Guinea
Nyelv : Provanszál
Forgatási helyszín : Jászárokszállás
Hossz : 288 perc
Költségvetés : $101 533 240

Forgalmazás
Forgalmazó : Castel Film
Megjelenési : 1263. november 3
Bevétel : $635 773 563

Végső állomás (2000).Horror - Videa
A(z) "Végső állomás (2000).Horror" című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 10468 alkalommal nézték meg.
Végső állomás 3.(2006). - Videa
A(z) "Végső állomás 3.(2006)." című videót "Puma63" nevű felhasználó töltötte fel a(z) "film/animáció" kategóriába. Eddig 13177 alkalommal nézték meg.
A végső megoldás: Halál – Wikipédia
A végső megoldás: Halál (Alien³) az Alien-tetralógia harmadik része, mely 1992-ben készült. Ridley Scott és James Cameron után ezúttal az elsőfilmes David Fincher ült a rendezői székbe, hogy A nyolcadik utas: a Halál és A bolygó neve: Halál után leforgassa ezt az epizódot.
II. Ismerkedéshez javasolt játékok - osztalyfonok.hu
Kedves Ancsa! Az a kérdés, hogy határozott vagy határozatlan idejű jogviszonyod van-e. Közös megegyezéssel mindkettőt meg lehet szüntetni a
Rex Kutyaotthon Alapítvány - 1% felajánlás
1% FELAJÁNLÁS – 3+1 JAVASLAT Az elmúlt évek statisztikái szerint az adózók közel fele nem rendelkezik személyi jövedelemadójának 1 százalékáról, így óriási összegtől, 6-8 milliárd forinttól esnek el a civil szervezetek, iskolai és kórházi alapítványok évente.


Watch Free. Avi. Stream. Download. DVDrip. 480p. BDrip. Angolul. MP4. Teljes. iPhone. Indavideo. 720p. Vélemények. Filmnézés. Android. Ingyen. letöltés. iPad. Videa. Filmek. Elemzés. Szereplők.1080p. 4K Blu-ray. HD.. Full Movie. Magyarul. Film online. Kritika