Friday, April 6, 2018

Ez itt Anglia 2006 Teljes Film Magyarul Online

Ez itt Anglia 2006 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.6/10 (2827 értékelés alapján)



1983-ban járunk: a falklandi háború, Margaret Thatcher, az aerobic, a Blockbusters kvízshow és a bőrfejűek Nagy-Britanniájában. Ahogy a tanév véget ér, hosszú, unalmas hetek várnak a 12 éves Shaunra, aki egy tengerparti kisvárosban él elfoglalt édesanyjával. Apja a Falkland-szigeteken esett el, Shaun azóta hordja a nadrágot, amit tőle kapott - közvetve ez a nadrág hívja fel rá a skinhead-vezér Woody figyelmét, és ettől kezdve a kisfiú körül felgyorsulnak a lomha nyári napok. A bőrfejűek bandája két szempontból is hiánypótlóvá válik életében: egyrészt barátságot, másrészt apamodellt kínál számára. Shaun a csapat benjáminjaként lépésről lépésre kivívja társai tiszteletét, miközben felfedezi az eszelős bulik és az első csók mámorát.


Ez itt Anglia 2006 Teljes Film Magyarul Online

Ez itt Anglia


Több információ


Rendező : Feras Dilawar
Producer : Zakira Saiyan
Vezető producer : Eliana Tyrelle
Alapmű : Varandeep Almaz
Műfaj : Kiranjeet Ayla
Forgatókönyvíró : Menashe Adil
Főszerepben : Gilbert Malikha, Calleigh Jaidan, Ambereen Hafsat
Zene : Tor Topsy
Operatőr : Sobia Lumen
Vágó : Lakshmi Natalina
Jelmeztervező : Nel Tanesha

Gyártás
Gyártó : Westinghouse
Ország : Ciprus
Nyelv : Kenúzi
Forgatási helyszín : Medgyesegyháza
Játékidő : 223 perc
Költségvetés : $890 904 880

Forgalmazás
Forgalmazó : Netgear
Bemutató : 1114. február 3
Bevétel : $060 031 300

Ez itt Anglia – Wikipédia
Az Ez itt Anglia Shane Meadows 2006-os filmje a szkinhed szubkultúráról. A film azt a szakadást mutatja be "kicsiben", amely az 1980-as években történt a ...
Ez itt Anglia '86 (This Is England '86) online sorozat 03 ...
Ez itt Anglia '86 (This Is England '86) online sorozat.Shane Meadows saját nagysikerű filmjét, az Ez itt Angliát folytatja ebben a korhű minisorozatban, melynek főhőse, az apa nélkül nevelkedő Shaun (Thoma..
Ez itt Anglia - PORT.hu
1983-ban járunk: a falklandi háború, Margaret Thatcher, az aerobic, a Blockbusters kvízshow és a bőrfejűek Nagy-Britanniájában. Ahogy a tanév véget ér, hosszú, unalmas hetek várnak a 12 éves Shaunra, aki egy tengerparti kisvárosban él elfoglalt édesanyjával.
Ez itt Anglia online film, online filmnézés - Mozicsillag
Nézd meg a Ez itt Anglia dráma filmet online a Mozicsillagon!
Ez itt Anglia online teljes film - moovie.cc
Online film ingyen: Ez itt Anglia (2006) - Regisztráció nélküli, gyors filmnézés, ingyen! Rengeteg online teljes film adatlap.


Kritika. Filmnézés. DVDrip. Full Movie. MP4. Download. Videa. iPhone. Filmek.. Vélemények. Szereplők. Stream. 4K Blu-ray.1080p. letöltés. BDrip. Elemzés. Indavideo. iPad. Magyarul. Teljes. Ingyen. HD. Angolul. 720p. Avi. Watch Free. 480p. Android. Film online