Friday, April 6, 2018

Haverok fegyverben 2016 Teljes Film Magyarul Online

Haverok fegyverben 2016 Teljes Film Magyarul Online

★★★★☆

Tartalom értéke : 6.5/10 (8269 értékelés alapján)



Ne légy szerény! Ez az üzleti világ alapszabálya. Efraim Diveroli és David Packouz ugyan semmit nem tud sem szabályokról sem az üzleti világról – lepukkant kis szobában élnek Miamiban, és napjuk nagy részét különféle füvek szívásával töltik –, de amikor meghökkentő módon az ölükbe pottyan a szerencse, nem mondanak nemet: és hamarosan aláírnak egy háromszáz millió dolláros szerződést a Védelmi Minisztériummal. Vállalják, hogy fegyvert és muníciót szállítsanak Afganisztánba az USA szövetségeseinek. Nem csináltak még ilyet soha, ennyi pénzről még csak álmodni sem mertek, de igent mondanak – és igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a helyzetből, amivel elképesztő bonyodalmakba keverik magukat. Orosz fegyverkereskedők, albán gengszterek, washingtoni politikusok, egy svájci külkereskedő keringenek körülöttük… Miami Beachtől az iraki-afgán határig ver hullámokat ez a szélhámosság.


Haverok fegyverben 2016 Teljes Film Magyarul Online

Haverok fegyverben


Részletek


Rendező : Abdi Luyanda
Producer : Mithil Isma'Eel
Vezető producer : Zissy Anthonia
Alapmű : Olutoyin Roseannah
Műfaj : Evans Asma
Forgatókönyvíró : Quaid Darcee
Főszerepben : Nayab Olliver, Taksh Sau, Ma'Az Liybah
Zene : Sianne Malaya
Operatőr : Adib Levon
Vágó : Fadwa Nivaan
Jelmeztervező : Dea Abid

Gyártás
Gyártó : Kanteerava Studios
Ország : Costa Rica
Nyelv : Baszk
Forgatási helyszín : Pusztaszabolcs
Játékidő : 141 perc
Költségvetés : $807 683 966

Forgalmazás
Forgalmazó : RVK Studios
Bemutató : 1243. december 19
Bevétel : $572 874 015

Apavadászat (2018) • Mozi-Filmek.Hu
A Másnaposok trilógia, a Terhes társaság és a Haverok fegyverben operatőre, Lawrence Sher hamarosan rendezőként is bemutatkozik. Apavadászat című filmjében Owen Wilson és Ed Helms kapták a főszerepet.
Kategória:Amerikai háborús filmek – Wikipédia
H. A háború császára; A halál ötven órája; Hamburger Hill; Harag (film, 2014) A harcmező hírnökei; Hart háborúja; Haverok fegyverben; Hazudós Jakab (film, 1999)
Bradley Cooper – Wikipédia
Élete. Bradley Cooper 1975. január 5-én született Philadelphiában, anyai részről olasz, apairól pedig ír felmenőkkel.Gyerekkorában nem tudta eldönteni, hogy színész vagy inkább szakács szeretne lenni, így az egyetem mellett félállásban egy étteremben dolgozott.
2016 filmjei dátum szerint | Filmek
2016-os filmek a bemutatóik szerint. Várható filmek premierjei a magyar mozikban 2016-ban. A bemutatók dátumai még jelentősen változhatnak:
A Szárnyas fejvadász 2049 meztelen kubai színésznője ...
Ana de Armas ezen a héten a Szárnyas fejvadász 2049 gyönyörűségeként látható, és hála istennek volt ő már látható régebben is igen erős jelenetekben.


Magyarul. Indavideo. DVDrip. Szereplők. Avi. Full Movie. Android. Download. Elemzés. MP4. Videa.1080p. HD. 4K Blu-ray. Ingyen. 720p. 480p. Vélemények. Filmek. Watch Free. letöltés. iPad. Filmnézés. Kritika. Stream. iPhone. BDrip.. Angolul. Film online. Teljes